Hull mäng: Sten Olmre lõpusekundite vise tõi TTÜ-le magusa võidu (1)

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Olmre veel Kalev/Cramo särgis.
Sten Olmre veel Kalev/Cramo särgis. Foto: Liis Treimann

Eesti korvpalli meistriliigas alistas TTÜ võõrsil TLÜ/Kalevi 68:67 ja jätkab täisedu nelja võiduga. TLÜ/Kalev on saanud kolm kaotust ja võiduarve on endiselt avamata.

TTÜ-le tõi võidu kaks viimast hooaega Kalev/Cramos mänginud Sten Olmre, kes viskas seisul 64:67 kaks korvi. Võiduviske sooritas ta neli sekundit enne lõppu.

TTÜ võitis esimese veerandaja koguni 32:12, aga viimasele 10 minutile läks 54:48 eduseisus vastu juba TLÜ/Kalev. Kuus minutit enne lõppu paisus «väikese» Kalevi edu juba 11-punktiliseks, aga Olmre ja Joonas Järveläinen vedasid TTÜ järgi.

Olmre oli lõpuks TTÜ resultatiivseim 20 punkti, Järveläineni arvele jäi 17 punkti ja 15 lauapalli. TTÜ uus tsenter Nikola Vujovic piirdus kahe punktiga. Kolmapäeval FIBA Europe Cupi mänge alustavale TLÜ/Kalevile tõid Khyle Marshall ja Josiah Heath 12 punkti.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles