Žalgiris alustas Euroliigat kaotusega, Unics mängis suure edu maha

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikos Pappas palliga
Nikos Pappas palliga Foto: Dmitry Serebryakov/Dmitry Serebryakov/TASS

Ateena Panathinaikose korvpallimeeskond alistas Euroliiga avavoorus Kaunase Žalgirise 84:76.

Žalgiris kaotas poolaja 30:37, ent suundus viimasele veerandajale juba punktilises eduseisus. Otsustava veerandi mängis kodumeeskond kindlamat, viimane veerandaeg võideti üheksa punktiga ning kogu mäng seisuga 84:76.

Panathinaikose parim oli 19 punkti visanud Nikos Pappas, 13 punktiga toetasid Kreeka meeskonda Nick Calathes ja Chris Singleton. Žalgirise parim oli 19 punkti visanud Brock Motum.

«Alustasime väga uimaselt, kuid mängu viimaseks kümneks minutiks suutsime end kokku võtta. Meie põhimängija Mike James oli küll puudu, kuid Nikos Pappas kandis liidrirolli väga hästi,» ütles mängujärgses intervjuus Panathinaikose peatreener Argyris Pedoulakis.

Valusa kaotuse sai tabelisse kirja Kaasani Unicsi meeskond, kes mängis Barcelona vastu maha 16-punktilise eduseisu ning kaotas kohtumise lõpuks 63:69. Istanbuli Fenerbahce võitis tasavägises mängus Bambergi Broset 67:66.

Saski Baskonia alistas lõpusekunditel tänu Tornike Shengelia tabavale vabaviskele Istanbuli Anadolu Efesi 85:84.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles