Kontaveit kohtub Luksemburgi turniiri avaringis maailma 25. mängijaga (1)

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: SCANPIX

Eesti hetke parim naistennisist Anett Kontaveit mängib Luksemburgis peetava WTA turniiri avaringis loosi tahtel prantslanna Caroline Garciaga, kes on värskeimas maailma edetabelis 25. kohal.

121. tabelireal olev Kontaveit ja täna 23-aastaseks saav Garcia pole varem omavahel kohtunud. Garcia seni parim saavutus üksikmängus on kolmel korral suure slämmi turniiril kolmandasse ringi jõudmine, seda suutis ta ka tänavusel US Openil. Paarismängus on prantslanna aga saavutanud kuus WTA turniirivõitu ning koos Kristina Mladenoviciga võideti tänavu suvel Prantsusmaa lahtistel naiste paarismäng.

Kontaveidi ja Garcia kohtumise võitja mängib teises ringis sakslanna Andrea Petkoviciga (WTA 55.) või Luksemburgi tennisisti Mandy Minellaga (WTA 106.). Turniiri parim asetus on maailma edetabeli 11. reketil Petra Kvitoval.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles