Fotod ja video: sajad plastmassist sead peatasid Inglismaal jalgpallimängu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlton Athleticu väravavaht Declan Rudd kühveldab platsilt ära plastsigu.
Charlton Athleticu väravavaht Declan Rudd kühveldab platsilt ära plastsigu. Foto: SCANPIX

Inglismaa tugevuselt kolmandas liigas ehk League One'is jäi Coventry ja Charltoni kohtumine pooleli üsna eriskummalisel põhjusel - nimelt kattus plats ühel hetkel sadade plastmassist sigadega.

Sigade väljakule viskamise aktsiooni viisid ühiselt läbi mõlema klubi poolehoidjad, protesteerides sel moel oma lemmikklubide omanike vastu, vahendab BBC. Põrsaste platsilt koristamiseks kulus staadionitöötajatel umbes viis minutit, siis sai mäng jätkuda. Charlton võitis lõpuks 3:0.

Enne mängu algust korraldasid klubide fännid omanike lahkumist nõudes ka ühise rongkäigu staadionile. Charltoni fännid soovivad, et klubist kaoks omanik Roland Duchatelet, Coventry poolehoidjad protestivad aga Sisu vastu. Veel 2000ndate aastate algul mängisid mõlemad klubid Inglismaa kõrgliigas, kuid Coventry langes sealt välja 2001. ja Charlton 2007. aastal.

Foto: Daniel Hambury/EMPICS Sport
Foto: Jon Buckle/EMPICS Sport
Foto: Jon Buckle/EMPICS Sport
Foto: PA Wire/PA Wire/Press Association Images
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles