Guardiola: Barcelona on 50 aastat mänge domineerinud

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine FC Barcelona ja Müncheni Bayerni peatreener Pep Guardiola loodab nüüd suuri tegusid teha Manchester Cityga.
Endine FC Barcelona ja Müncheni Bayerni peatreener Pep Guardiola loodab nüüd suuri tegusid teha Manchester Cityga. Foto: SCANPIX

Kolmapäeval võõrustab Barcelona jalgpallimeeskond Meistrite liigas Manchester Cityt, mis tähendab, et peatreener Pep Guardiola naaseb oma uue koduklubiga endisse kodukohta.

Guardiola rääkis BBCle, et Barcelona puhul on tegemist erilise meeskonnaga, kes asub ka kolmapäevast kohtumist suure tõenäosusega domineerima. «Barcelona on eriline klubi, nad on nagu masin,» ütles Guardiola, kes ise on Barcelona mängijana võitnud viis Hispaania meistritiitlit, peatreenerina on ta meistriks kroonitud kolm korda.

«Viimased 50 aastat on Barcelona mänge domineerinud, neile meeldib selline stiil. Seal on imelised jalgpallurid: Lionel Messi, Luis Suarez ja Neymar. Nad on suurepärased kontrarünnakud, kuid samal ajal ehitatakse ka ise imeliselt mängu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles