Anier ja Vaikla kaotasid Rootsis lähikonkurentidele

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier Eesti koondise särgis
Henri Anier Eesti koondise särgis Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondislaste Henri Anieri ja Andreas Vaikla jaoks oli täna Rootsi kõrgliigas õnnetu päev, sest mõlemad pidid oma koduklubidega vastu võtma kaotuse.

Ründaja Anier kuulus Kalmari põhikoosseisu, kui külas käidi Örebrol. Viimased neli mängu järjest võitnud Kalmar läks ka täna 19. minutil juhtima, ent kohe teise poolaja alguses lasti võõrustajatel viigistada, vahendab Soccernet.ee.

68. minutil sai Kalmari kaitsja Marko Biskupovic punase kaardi ning see tingis kaks minutit hiljem avapoolajal ka kollase kaardi kirja saanud Anieri väljavahetamise: eestlase asemel sekkus mängu kaitsja. 79. minutil lõi Örebro ligi 5000 pealtvaataja ees oma teise värava ja kerkis liigatabelis 26 vooruga kogutud 39 punktiga viiendaks, ühe silmaga täpselt Kalmari ette.

Andreas Vaikla vaatas aga pingilt, kuidas Michael Langer Norrköpingu väravasuul seisis ja meeskond 1:2 kodus Malmöle alla jäi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles