Galerii: Klavanita mänginud Liverpool viigistas Manchester Unitediga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Inglismaa Premier League’is toimus täna üks hooaja oodatumaid mänge, kui omavahel läksid vastamisi kaks sealsete jalgpallimeistrivõistluste kõige edukamat klubi läbi aegade: Liverpool ja Manchester United. Seekord jäi Liverpoolis peetud heitlus 0:0 viiki.

Eesti koondise kapten Ragnar Klavan täna Liverpooli algkoosseisu ei kuulunud ja keskkaitses jooksis väljakule paar Joel Matip-Dejan Lovren. Muidu üsna sündmustevaese kohtumise parim võimalus tekkis teise poolaja keskel Liverpooli poolkaitsjal Philippe Coutinhol, aga tema löögi suutis Unitedi väravavaht David de Gea tõrjuda.

Turniiritabelis hoiab Liverpool 17 punktiga neljandat kohta, kolm punkti vähem kogunud United on seitsmendal positsioonil.

Premier League’i tabelitipp:

  1. Manchester City 19 punkti/8 mängu
  2. Arsenal 19/8
  3. Tottenham 18/8
  4. Liverpool 17/8
  5. Chelsea 16/8
  6. Everton 15/8
  7. Manchester United 14/8

Enne mängu: Käimasolevat hooaega on ilmselgelt edukamalt alustanud Klavani tööandja Liverpool. United ei ole Jose Mourinho käe all oma õiget mängu veel leidnud. Seega võib duelli eel pigem soosikuks pidada Liverpooli.

Premier League’i nädalavahetuse kohtumised panid Liverpooli seisu, kus tänase võidu korral hakkaksid nad punktide poolest jagama liidrikohta Manchester City ja Londoni Arsenaliga.

Hooaega suurepäraselt alustanud City kaotas teist vooru järjest punkte, kui laupäeval viigistati koduplatsil 1:1 Evertoniga. Seejuures jättis Manchesteri klubi realiseerimata kaks penaltit.

Tabeli tippu kuuluvatest meeskondadest kaotas punkte ka Tottenham, nemad tegid võõrsil 1:1 viigi West Bromwich Albioniga. Napi 3:2 võidu teenis aga viimased 20 minutit vähemuses mänginud Londoni Arsenal. Mart Poomi endine tööandja alistas koduplatsil 3:2 Swansea City.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles