Alo Jakin pääses Prantsusmaal poodiumile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alo Jakin
Alo Jakin Foto: Erakogu.

Prantsuse amatöörmeeskonda C.C. Villeneuve St Germain esindav Alo Jakin sai oma hooaja kolmandal stardil kohe ka kolmanda koha, vahendab rattaprofid.ee.

122,6 kilomeetri pikkune võistlus La Tramontane lõppes grupifinishiga, milles noppis hooaja teise võidu prantslane Arnaud Démare (CC Nogent-sur-Oise).

«Viimasel kilomeetril sain ka hea positsiooni grupis,» rääkis Jakin rattaprofid.ee'le. «Tee oli väga kitsas, ohutussaared igal pool ja 300m enne lõppu oli veel ringtee ka. Ma olin 5. possal, siis tuli 90kraadine kurv vaskakule ja seal said esimesed kaks väikse vahe sisse ning mul jäi kolmas koht lihtsalt vormistada.»

Jakini meeskonnakaaslane Gert Jõeäär, kes sõidu keskel ka äramineku korraldas, lõpetas täna peagrupis 58. positsioonil. Suures grupis jõudis finishisse ka Silver Schultz (Espoir Cyclist Saint Etienne Loire), kes sai 48. koha. Risto Raid (C.C. Villeneuve St Germain) jäi täna ühel raskel tõusul grupist maha ning lõpetas 112. kohaga (võitjast 2.29 hiljem).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles