Uudne olukord suunas tartlased õigete otsusteni

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu korvpallimeeskond
Tartu korvpallimeeskond Foto: Kristjan Teedemaa

Täna Euroopa tugevuselt neljanda eurosarja mänge alustav BC Tartu peab tänavu hakkama saama kõhnema rahakotiga. Odavamate leegionäride ja harjumatult väikese meeskonna kõrval on sellel ka oma positiivne pool. Varasemast tugevamalt seotakse end oma järelkasvumeeskonnaga, mille mängijad käivad vajadusel täitmas esindusmeeskonna tühje auke.  

Kindlasti kuulub Tartu noormängijaid koosseisu ka täna, kui võõrustatakse Austria meeskonda Redwell-Gunnersit. Endiselt ei saa Tartu poolel mängida vigastatud Kent-Kaarel Vene ja Kristen Meister, suur küsimärk ripub põlvevigastusega kimpus oleva Venkatesha Joisi kohal. Kuigi selget pilti pole peatreener Gert Kullamäel ka alles mõni päev tagasi meeskonnaga liitunud Forrest Robinsonist.

Kullamäe soovib, et Jois tuleks täna veel platsile. Pikemas perspektiivis pole aga kindel, kas temaga enam üldse arvestada saabki. Tartusse saabudes suutis ta ilmselt oma põlvehäda varjata, kuid nüüdseks on selge, et teda vaevab väga tõsine kõhrevigastus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles