NBA kunagine parim uustulnuk anti taas ära, seekord Chicago Bullsi

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Carter-Williams (paremal).
Michael Carter-Williams (paremal). Foto: Benny Sieu/USA Today Sports

Korvpalliliigas NBA sai täna ametlikuks tehing, kus Chicago Bulls hankis Milwaukee Bucksist mängujuhi Michael Carter-Williamsi ja andis vastu viskava tagamängija Tony Snelli.

Milwaukeel oli hädasti viskava tagamängija positsioonile abi tarvis, sest septembri lõpus vigastas senine põhimees Khris Middleton tõsiselt reie tagalihast ja peab vahele jätma peaaegu terve hooaja. Pealegi ei hinnatud Carter-Williamsi enam nii kõrgelt kui 2015. aastal, kui ta Philadelphia 76ersist hangiti.

Philadelphia ridades valiti Carter-Williams 2014. aastal hooaja parimaks uustulnukaks. Mullu jäid Carter-Williamsi keskmisteks näitajateks 11,5 punkti, 5,1 lauapalli ja 5,2 resultatiivset söötu. Chicagos peab ta mänguaega jagama Rajon Rondo, Dwyane Wade'i ja Jimmy Butleriga, kes pole sarnaselt Carter-Williamsile kuigi head kaugviskajad.

24-aastane Snell viskas eelmisel hooajal keskmiselt 5,3 punkti ja võttis 3,1 lauapalli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles