Video: meistriliiga septembri ilusaima värava keerutas pärnakate võrku Sidorenkov

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Sidorenkovi värav valiti septembrikuu kõige ilusamaks.
Andrei Sidorenkovi värav valiti septembrikuu kõige ilusamaks. Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Eesti Jalgpalli Liit ja Postimees valivad lugejahääletuse abiga 2016. aastal Eesti meistriliigas löödud kauneima värava. Septembris pälvis selle tiitli Nõmme Kalju vasakkaitsja Andrei Sidorenkov, kelle tabamuse poolt hääletas ligi 40% vastanutest. Sidorenkovi võidutabamus sündis 17. septembri kohtumises Pärnu Linnameeskonnaga, kus ta keerutas võrku kolm karistuslööki. Neist ilusaima värava auhinna sai teine, mis tegi mänguseisuks 3:0 ja aitas Kalju lõpuks suure 5:1 võiduni.

Premium liiga septembrikuu ilusaim värav:

  1. Andrei Sidorenkov (Nõmme Kalju) - 129 häält (39,6%)
  2. Zakaria Beglarišvili (Tallinna Flora) - 44 häält (13,5%)
  3. Deniss Tjapkin (Sillamäe Kalev) - 39 häält (12,0%)
  4. Aleksandr Kulinitš (Tallinna Infonet) - 37 häält (11,3%)
  5. Jevgeni Kobzar (Tallinna Levadia) - 27 häält (8,3%)
  6. Svjatoslav Jakovlev (Narva Trans) - 26 häält (8,0%)
  7. Pavel Dõmov (Tallinna Infonet) - 24 häält (7,4%)

Märtsist novembrini selgitatakse igas kuus välja võitja, kes pääseb finaali. Nii selguvad kaheksa finalisti, lisaks saavad finaali ka kaks parimat teist kohta. Premium liiga hooaja ilusaima värava autor saab EJLilt ja Postimehelt auhinna 22. novembril Estonia kontserdisaalis toimuval hooajalõpu galal.

Seni on kuu ilusaima värava auhinna võitnud Rasmus Tauts, Kristjan Tiirik (mõlemad Tartu Tammeka), Karl Mööl (Nõmme Kalju), Sander Sinilaid (Paide Linnameeskond), Martin Mägi (Pärnu Linnameeskond) ja Maksim Gussev (Tallinna Flora).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles