McGregor: Mayweather vajab reegleid, sest need hoiavad teda elus

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather jr.
Floyd Mayweather jr. Foto: SCANPIX

Vabavõitluse superstaar Conor McGregor, kes valmistub ette 12. novembril toimuvaks UFC tiitlimatšiks Eddie Alvareziga, võttis taaskord sõna võimaliku supermatši kohta poksija Floyd Mayweather Jriga.

«Floyd kardab võidelda. Ta ei taha võidelda, ta tahab poksida. Mina olen juba öelnud, et minu poolt probleemi pole. Tooge mu raha ning võime teha kindlate reeglite järgi poksimatši. Reeglite järgi, mis hoiavad teda elus. Mina reegleid ei vaja,» rääkis McGregor, kes lisas, et tegemist on kõigest jutuga ning paberil midagi pole.

Mayweather, kes pole poksinud eelmise aasta septembrist saadik, ütles tänavu septembris, et supermatš ei toimu, kuna kaks osapoolt ei suutnud rahaasjades kokku leppida. «Ma üritasin matši teoks teha, kuid see ei olnud võimalik. Seega on vaja edasi liikuda,» teatas Mayweather. «Ma tunnen uhkust, et olen võitlusspordi suurim staar ka olukorras, kus ma ei ole enam tegevsportlane.»

Conor McGregor. / Scanpix
Conor McGregor. / Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles