Uus ring algab, olümpiat taga ei nuteta

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaido Kaaberma.
Kaido Kaaberma. Foto: Tairo Lutter

Olümpiamängude pinge on lahtunud. On puhatud, koosolekuid peetud ja uueks tsükliks ettevalmistust alustatud. Nädalavahetusel antakse esimene korralik avalöök ka võistlusrajal. Jutt käib Eestinaiste epeevehklemise koondisest ja esimest korda naistele mõeldud MK-etapist Tallinna Mõõk. Kõik algab otsast peale. 

«Võtsime olümpiateemad kokku ja panime algava hooaja plaanid paika paar nädalat tagasi,» rääkis naiste vehklemiskoondise peatreener Kaido Kaaberma. Lisaks peatreenerile ja sportlastele osales arutelul ka Haapsalu vehklemise hing ning mitme koondislase isiklik treener Helen Nelis-Naukas. Ülejäänud individuaaltreenerid jäid eemale. «Koosolekul räägitu oli konstruktiivne ja asjalik. Jõudsime asjades ühisele meelele,» lisas Kaaberma.

Ilmselt polnud vehklemisliidu nii-öelda peavoolumõtetega tihti opositsioonis oleval Nelis-Naukasel seekord kriitikaks põhjust, sest kodusel MK-etapil pääses pühapäevases võistkonnavõistluses osalevasse Eesti koondisse kaks tema õpilast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles