Eto andis fännile lubaduse: kui me esikümnesse ei jõua, annan sulle 100 000 eurot

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cameroon and Antalyaspor forward Samuel Eto'o waves during the 2015 FIFA Ballon d'Or award ceremony at the Kongresshaus in Zurich on January 11, 2016.  AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI
Cameroon and Antalyaspor forward Samuel Eto'o waves during the 2015 FIFA Ballon d'Or award ceremony at the Kongresshaus in Zurich on January 11, 2016. AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI Foto: FABRICE COFFRINI/AFP

Kameruni ründaja Samuel Eto andis oma koduklubi Antalyaspori fännile lubaduse, et kui klubi ei jõua Türgi kõrgliigas kümne parema sekka, maksab ta fännile 100 000 eurot.

Antalyaspor oli esmaspäevasel liigamängul lähedal saamaks kirja hooaja esimest võitu, ent Rizespor suutis lisaminutitel mänguseisu 1:1 viigistada. Eto läks pärast lõpuvilet vihaste fännide ette ning andis neile lubaduse, et meeskond lõpetab esikümnes.

«Järgmine mäng on meil Besiktasega, mis seisus meie meeskond on ning millal me ükskord võidame?» küsis Etolt tribüünil olnud fänn. «Me lõpetame esikümnes, ma luban teile. Uskuge mind, kui me ei lõpeta esikümnes, annan teile 100 000 eurot,» vastas Eto fännile. Et ilus lubadus ei oleks vaid jutt, võttis Eto mehelt nii telefoninumbri kui nime.

Antalyaspor on Türgi kõrgliigas seitsme mänguvooru järel kolme punktiga tabeli viimane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles