Euroliiga ässa hinnatakse lõpuks ka ookeani taga

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miloš Teodosic (palliga).
Miloš Teodosic (palliga). Foto: Sergei Bobylev/Sergei Bobylev/TASS

Serbia koondise ja Moskva CSKA mängujuhti Miloš Teodosicit on Euroopa korvpallisõbrad kõrgelt hinnanud juba pikka aega, aga ookeani taga on talle alati eelistatud atleetlikumaid ja paremate kaitseoskustega pallureid. NBA tähtsate ninade mõttemallist annab hea ülevaate NBA kodulehel iga hooaja eel korraldatav küsitlus, kus peamänedžerid vastavad erinevatel teemadel, alates eeldatavast tiitlivõitjast kuni parimate liidriomadustega palluriteni.

29-aastane Teodosic tuli esikohale kategoorias «parim mängija väljaspool NBAd», kus talle andsid hääle enam kui pooled peamänedžerid. Teiseks tuli Sergio Llull (Madridi Real) ja kolmandaks Nando de Colo (Moskva CSKA). Ilmselt on Teodosici aktsiaid tõstnud Serbiaga kahel suurvõistlusel (MM ja Rio olümpia) järjest finaali jõudmine, kus vastaseks on olnud USA koondis. Paha ei teinud ka elu esimese Euroliiga tiitlini jõudmine. Serblane on tunnistanud, et sooviks ühel päeval mängida ookeani taga, aga tal on kindlasti vaja olulist rolli, mitte pingipoisi staatust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles