Aroni õpipoisiaasta suures peres

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ralf Aronil (keskel) oli sel hooajal poodiumile mitu korda asja mitte ainult uustulnukate konkurentsis, vaid ka üldarvestuses.
Ralf Aronil (keskel) oli sel hooajal poodiumile mitu korda asja mitte ainult uustulnukate konkurentsis, vaid ka üldarvestuses. Foto: FIA F3

Vormelisõitja Ralf Aron lõpetas debüüthooaja vormel-3 eurosarjas uustulnukate arvestuses teise ja üldtabelis seitsmenda kohaga. Ehkki hooaja eel oli eestlane seadnud sihiks võidu uustulnukate arvestuses, jäi ta hooajaga igati rahule.

«Kõik algas ülihästi, aga hooaja keskel tuli mõõn, kus kaotasime palju punkte,» kirjeldas Aron suviseid etappe, kus kadus võimalus rootslast Joel Erikssoni püüda. «Õnneks läks hooaja lõpp taas ülesmäge, aga üldiselt oli selline natuke imelik aasta. Tegin ka ise palju vigu, näiteks Budapestis sõitsin kolmanda sõidu soojendusringil seina,» meenutas Aron hooaja teisel etapil aset leidnud äpardust – pärast avasõidu võitmist ja teise sõidu teist kohta tegi ta kolmandas sõidus teel boksist stardirivisse märjal rajal pirueti ning lõhkus auto.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles