Barcelona purustas Messi kübaratrikist ja Neymari väravast Manchester City (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barcelona ründekolmiku liige Lionel Messi lõi Cityle kolm väravat, millest ühe puhul andis hea söödu kolmiku teine liige Luis Suarez. Ründetrio kolmas mees Neymar oli samuti resultatiivne ja sai kirja ühe tabamuse.
Barcelona ründekolmiku liige Lionel Messi lõi Cityle kolm väravat, millest ühe puhul andis hea söödu kolmiku teine liige Luis Suarez. Ründetrio kolmas mees Neymar oli samuti resultatiivne ja sai kirja ühe tabamuse. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liigas läksid tänases C-alagrupi põnevusmatšis vastamisi Barcelona ja Manchester City meeskonnad. Hispaania hiiglase kodus peetud mäng algas võõrustajatele hästi, kui 17. minutil avas väravaarve Lionel Messi. Kui avapoolaeg lõppeski Barcelona 1:0 eduseisul, siis City asus endale auku kaevama 56. minutil, kui meeskonna väravavaht Claudio Bravo tõrjus väljaspool kasti palli käega ja saadeti punase kaardiga minema. Ühe mehega vähemusse jäänud Manchesteri meeskonna vastu lõi Messi värava nii 61. kui 69. minutil. Lisaks oli Neymaril võimalus 87. minutil realiseerida penalti, kuid Bravo tõrjus selle ürituse. Vaid kaks minutit hiljem heastas Neymar oma eksimuse ja tõi tabloole seisu 4:0, mis jäi ka lõppskooriks.

Kõik tänased mängud:

Arsenal – Ludogorets 6:0

12. Alexis Sanchez, 42. Theo Walcott, 46. Alex Oxlade-Chamberlain, 56., 83., 87 Mesut Özil

PSG – Basel 3:0

40. Angel di Maria, 62. Lucas, 90+3 Edinson Cavani

Kiievi Dinamo – Benfica 0:2

9. Eduardo Salvio (pen), 55. Franco Cervi

Napoli – Besiktas 2:3

30. Dries Mertens, 69. Manolo Gabbiadini – 12. Adriano, 38., 86. Vincent Aboubakar

Barcelona – Manchester City 4:0

17, 61, 69 Lionel Messi, 89. Neymar

Celtic – Mönchengladbachi Borussia 0:2

57. Lars Stindl, 77. Andre Hahn

Müncheni Bayern – PSV 4:1

13. Thomas Müller, 21. Joshua Kimmich, 59. Robert Lewandowski, 86. Arjen Robben – 41. Luciano Narsingh

Rostov – Atletico 0:1

62. Yannick Carrasco

Manchester City peatreenerina sõidab Barcelonasse Pep Guardiola, kes on Kataloonia jalgpalli elav legend. Mängijana võitis ta Barcelona rivistuses viis Hispaania meistritiitlit, peatreenerina vedas ta klubi riigi meistriks kolmel korral. Hispaania koondises sai ta oma karjääri jooksul kirja 47 kohtumist, lisaks esindas kodukoha patrioot seitse korda ka Kataloonia koondist.

Mängu eel jagus Guardiolal oma endise tööandja kohta vaid kiidusõnu: «Barcelona on eriline klubi, nad on nagu masin. Viimased 50 aastat on Barcelona mänge domineerinud, neile meeldib selline stiil. Seal on imelised jalgpallurid: Lionel Messi, Luis Suarez ja Neymar. Neil on suurepärased kontrarünnakud, kuid samal ajal ehitatakse ka ise imeliselt mängu.»

Tänased mängud:

A-alagrupp:

Arsenal – Razgradi Ludogorets

Pariisi Saint-Germain – Basel

B-alagrupp:

Kiievi Dinamo – Benfica

Napoli – Besiktas

C-alagrupp:

Varcelona – Manchester City

Celtic – Mönchengladbachi Borussia

D-alagrupp:

Müncheni Bayern – PSV Eindhoven

Rostov – Madridi Atletico

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles