Sari, kus sõidab tänavu Kevin Korjus, saadetakse hingusele

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus.
Kevin Korjus. Foto: Renault Sport / Facebook

Renault teatas, et sulgeb vaid kahe hooaja järel Sports Trophy monosarja, kus sõidetakse ühesugustel Renault’ RS01-autodel. Samas sarjas võistleb käesoleval hooajal ka eestlane Kevin Korjus, kes hoiab üks etapp enne hooaja lõppu üldarvestuses teist kohta.

Prantsuse tootja asutas sarja RS01-mudeli reklaamimiseks ning leiab nüüd, et eesmärk on saavutatud. Kuna nüüd on auto  jaoks välja töötatud ka GT3-klassi tingimustele vastav pakett, loodetakse autot edaspidi näha eri tiimide käsutuses näiteks 24 tunni sõitudes, samuti VdeVi, Blancpaini, Clubsporti ja GT Openi sarjades.

Seni on Renault Sport Trophy sarja võistlusi peetud koos vormel-Renault’ 3.5 ja vormel-Renault’ 2.0 EuroCupi etappidega. Kuuest etapist koosneva tänavuse hooaja viimane osavõistlus peetakse eeloleval nädalavahetusel Portugalis Estorili rajal. Pro-klassis teist kohta hoidev Korjus kaotab liidrile Pieter Schothorstile 30 punktiga ning vajab tiitlivõiduks peale oma hea tulemuse ka hollandlase ebaõnne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles