Hamilton rääkis jutusaates Schumacheri kohta piinliku seiga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja valitsev maailmameister Lewis Hamilton käis külas Ellen DeGeneresi jutusaates ja rääkis muuhulgas piinliku seiga Michael Schumacheri kohta.

DeGeneres tundis huvi, kuidas vormelisõitjad end pika sõidu ajal kergendavad. Hamilton kinnitas seepeale, et pole midagi sellist elu jooksul kordagi teinud. «Tegelikult peaksid sa vajadusel otse võidusõiduülikonda laskma, kuid mina ei suuda seda teha. Siiski on sõitjaid, kes nii teevad,» lausus Hamilton.

Näitena tõi ta välja seitsmekordse maailmameistri Michael Schumacheri, pidades ühtlasi vajalikuks USA publikule selgitada, kellega on tegemist. «Varem Mercedese tiimis sõitnud mees – Michael Schumacher, ma ei tea, kas olete temast kuulnud, aga ta on legendaarne – lasi mehaanikute sõnul igal viimasel kui korral autos istudes püksid märjaks,» rääkis Hamilton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles