Guardiola kaitses Meistrite liigas rängalt eksinud väravavahti

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester City väravavaht Claudio Bravo sai Meistrite liigas punase kaardi.
Manchester City väravavaht Claudio Bravo sai Meistrite liigas punase kaardi. Foto: SCANPIX

Manchester City jalgpallimeeskonna peatreener Pep Guardiola kaitses väravavahti Claudio Bravot, kes sai eileõhtuses Meistrite liiga mängus Barcelonaga punase kaardi. Kümnekesi jäänud City kaotas lõpuks kindlalt 0:4.

Bravo vääratas teise poolaja keskel, kui tuli karistusalast välja pallile vastu ja üritas anda söötu meeskonnakaaslasele, kuid lükkas palli otse Barcelona ründaja Luis Suarezi jalale. Suarez saatis palli värava poole teele, kuid Bravo tõrjus selle kätega väljaspool karistusala. Kohtunik ei kõhelnud ja näitas Bravole punast kaarti, kümnekesi mängides lasi City endale lüüa veel kolm väravat.

«Nii kaua, kuni olen peatreener, soovin, et mäng käiks väravavahi kaudu. See ei ole alati võimalik, aga kõik võivad eksida,» kommenteeris Guardiola Bravo äpardust. «Tal on palju kogemusi ja arvan, et viimase kümne aasta jooksul on ta olnud üks maailma paremaid väravavahte. See on talle vaid heaks õppetunniks,» lisas Guardiola.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles