Praegune M-Spordi esipiloot kihutab ka tuleval hooajal WRC-sarjas

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mads Östberg kihutmas M-Spordi masinaga Sardiinia rallil.
Mads Östberg kihutmas M-Spordi masinaga Sardiinia rallil. Foto: SCANPIX

Sel hooajal on autoralli MM-sarjas M-Spordi tiimi esipiloodiks norralane Mads Östberg. Tulevaks hooajaks mehele sellist rolli ei ennustata, kuid suure tõenäosusega on ta MM-sarjas siiski jätkamas.

Volkswageni, Hyundai ja Citroeni meeskonnad on tulevaks aastaks juba komplekteeritud. Kohti on täidetud ka M-Spordis ja Toyotas. M-Spordil on leping olemas Eric Camilliga ning anonüümseks jääda soovinud tiimi liige rääkis Autospordile, et tuleval aastal kihutab meeskonnas taas ka Ott Tänak.

See tähendab, et Elfyn Evans peab suu M-Spordi autost puhtaks pühkima ning sama on juhtumas ka Östbergiga. Östbergi isa Morten rääkis aga Autospordile, et tema poeg kihutab ka järgmisel aastal MM-sarjas.

«Meil on tegelikult kolm võimalust. Ühest oleme siiski juba loobunud,» teatas ta. «Ma ei saa pakkumiste detaile avaldada, kuid võin öelda, et Mads sõidab ka järgmisel hooajal MM-sarjas.»

Ühe võimaluse kohaselt võiks Östberg sõita taas eratiimi Adapta nime all ning auto rendiks ta jätkuvalt M-Spordist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles