Videod: väravavahi ränk eksimus maksis karikakaitsjale edasipääsu, Zahovaiko tegi Panenkat

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora vs Nõmme Kalju.
FC Flora vs Nõmme Kalju. Foto: Sander Ilvest

Jalgpalli Eesti karikavõistluste kaheksandikfinaalide järel on konkurentsist langenud kaks liigatabeli esineliku meeskonda, kui Levadia kaotas esmalt teisipäeval Infonetile ja karikakaitsja Flora kolmapäeva õhtul Nõmme Kaljule.

Kalju ainsa värava lõi 1:0 võidumängus noor ründaja Peeter Klein, kes peab aga tabamuse eest tänama eelnevalt rängalt eksinud Flora väravavahti Richard Alandit.

Paide Linnameeskond alistas samal ajal kindlalt 4:1 Infoneti duubelmeeskonna, kaks väravat lõi penaltist Vjatšeslav Zahovaiko. Kahest 11 meetri karistuslöögist esimese saatis Zahovaiko seejuures Maksim Zelentsovi selja taha Panenka-stiilis.

Kaheksa parema hulka on karikasarjas lisaks Kaljule, Infonetile ja Paidele jõudnud veel kõrgliigameeskondadest Tartu Tammeka ja tuleval hooajal taas kõrgseltskonnas mängiv Viljandi Tulevik, samuti Narva United ja Kuressaare. Viimane kaheksandikfinaal, kus on vastamisi Molycorp Silmet ja Sillamäe Kalev, peetakse 2. novembril. Veerandfinaalidega jätkatakse juba kevadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles