Durant jätkab vägikaikavedu Westbrookiga: olime kõigest head kolleegid

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Russell Westbrook ja Kevin Durant  polnud Oklahomas sugugi nii head sõbrad nagu meedia vahendusel võis tunduda.
Russell Westbrook ja Kevin Durant polnud Oklahomas sugugi nii head sõbrad nagu meedia vahendusel võis tunduda. Foto: SCANPIX

Kevin Durantist ja Russell Westbrookist maaliti ajal, mil mehed koos Oklahoma City Thunderis mängisid, avalikkuses pilt kui suurimatest sõpradest. Pärast Duranti ootamatut siirdumist Golden State Warriorsi ridadesse on aina selgemaks saanud, et asjad polnud sugugi nii.

«Olime kõigest töösemud,» teatas Durant ajakirjale Rolling Stone antud intervjuus. «Meil mõlemal oli oma punt, kellega ringi liikusime. Russellil olid oma sõbrad, minul omad. Ega selles polnud midagi halba, aga nii see lihtsalt oli.»

Lisaks avalikustas Durant, et oli oma üleminekust Westbrooki teavitanud kõigest tekstisõnumiga, samas kui Thunderi omanikule Clay Bennettile ja peamänedžerile Sam Prestile tegi ta telefonikõne.

Päev varem kirjutas aga Sports Illustratedi ajakirjanik Lee Jenkins, et ka Westbrook on olnud varmas Duranti tögama. Ääremängija andis Warriorsi siirdumisest teada 4. juulil, mis on ühtlasi USA iseseisvuspäev. Westbrook postitas samal päeval sotsiaalmeediasse pildi koogikestest, mis jätsid esmapilgul mulje lihtsast soovist riiklikku tähtpäeva kuidagi tähistada.

Jenkinsi sõnul oli pildil aga ka varjatum tähendus – nimelt oli Duranti ja Westbrooki meeskonnakaaslasel Kendrick Perkinsil komme kasutada treeningul sõna «cupcake» ehk «koogike» nende meeste kohta, kes ei viitsinud piisavalt pingutada ja kergelt alla andsid. Sama termin läks meeskonnas «pehmode» kohta ka laiemalt kasutusele, muuhulgas olevat seda sõna seda mõnuga pruukinud nii Durant kui ka Westbrook. Seega ei olnud Westbrooki foto tagantjärgi vaadates sugugi nii juhuslik nagu võinuks esialgu arvata, vaid pigem selge torge Duranti aadressil.

HAPPY 4th YALL....

A photo posted by Russell Westbrook (@russwest44) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles