Video: Tänak astus isa saabastesse ehk rallihooaja kõige karmimad avariid

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2016. aastal Portugali rallil pidi Tänak kehastuma tuletõrjujaks, et tema auto maha ei põleks.
2016. aastal Portugali rallil pidi Tänak kehastuma tuletõrjujaks, et tema auto maha ei põleks. Foto: twitter

WRC ametlik videokanal tegi kokkuvõtte käimasoleva hooaja suurematest avariidest. Valikust ei jäänud loomulikult välja ka Ott Tänaku ja Hayden Paddoni õnnetud väljasõidud, mis Portugalis väiksemat sorti metsapõlengu tekitasid.

Viiendal kiiruskatsel sõitis kõigepealt teelt välja Paddon, kelle auto raja ääres põlema süttis. Ei läinud kaua mööda, kui Tänak õnnetul kombel oma Fordi Paddoni kõrvale «parkis». Seejärel püüdis Tänak olemasolevate vahenditega tuld kustutada ning appi tõttasid ka rallifännid, kellel õnnestus eestlase Ford tulesurmast päästa. Paddoni auto põles maha.

«Jumal tänatud, et Ott Tänaku isa tuletõrjuja on. Tundub, et Ott on temalt paar trikki õppinud,» naljatas M-Spordi meeskonna juht Malcolm Wilson. «Tõsiselt rääkides, tänu Oti kiirele tegutsemisele suutis ta auto päästa. Suur aitäh nii Otile kui Raigole leidlikkuse eest. Ilma nendeta oleks auto tulesurma läinud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles