Serviti ja Viljandi lõpetasid avaringi võiduga

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Balti Liiga kohtumine Viljandi HC ja Minski SKA
Balti Liiga kohtumine Viljandi HC ja Minski SKA Foto: Marko Saarm

Eesti meeste käsipalli meistrivõistlustel lõppes avaring. Viimastes kohtumistes olid võidukad kevadised finalistid Põlva Serviti ja Viljandi HC.

Serviti alistas võõral väljaku HC Tallase 40:20 (18:7). Hendrik Varul viskas Serviti parimana 8 väravat. Henri Sillaste ja Martin Grištšuk lisasid 6 ning Raiko Rudissaar 5 väravat. Tallase parim oli Risto Kiil 4 väravaga. Rauno Aus, Mihkel-Matteus Luik ja Rainer Kelk viskasid 3 väravat.

Viljandi võitis samuti võõral väljakul SK Tapat 36:21 (19:10). Võitjate kasuks viskas Ott Varik 6 väravat. Kristo Voika ja Sergei Rodjukovi arvele jäi 5 tabamust. Tapa parim oli Sander Sven Annula 6 väravaga. Martin Adamson viskas 5 väravat.

Liigatabel esimese ringi järel: Põlva Serviti (12 punkti/6 mängu); Viimsi/Tööriistamarket (8/6); HC Kehra/Horizon Pulp&Paper (8/6); Viljandi HC (8/6); SK Tapa (4/6); HC Tallas (2/6) Aruküla (0/6).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles