Tallinna mõõka jahib 178 naist 32 riigist

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Irina Embrich (vasakult), Julia Beljajeva, varuvõistleja Kristina Kuusk ja Erika Kirpu Rio olümpial.
Irina Embrich (vasakult), Julia Beljajeva, varuvõistleja Kristina Kuusk ja Erika Kirpu Rio olümpial. Foto: Tairo Lutter

21.-23. oktoobril peetakse Tallinna spordihallis naiste epeevehklemise MK-etapp Tallinna Mõõk, mis toimub juba 47. korda. Võistlusele on registreerunud 178 epeenaist 32 riigist. Turniiri ajaloo jooksul võisteldakse esmakordselt naiste epees.

Kohal on maailma esikümnest kuus vehklejat, teiste seas ka Rio olümpiamängude hõbemedaliomanik itaallanna Rossella Fiamingo. Maailma esikolmekümnest on kohal aga 15 sportlast.

Individuaalselt on võistlusele registreerunud 19 Eesti naisvehklejat. Turniiri teise päeva ehk otse 64 parema sekka on tänu maailma reitingule koha kindlustanud Irina Embrich, Erika Kirpu, Kristina Kuusk ja Katrina Lehis. Julia Beljajeva peab edasipääsuks läbima ka kvalifikatsiooniturniiri.

Võistkondi on registreerunud 21. Kohal on kõik maailma esikümnesse kuuluvad naiskonnad.

Individuaalturniiri eelringid algavad reedel 21. oktoobril ja põhiturniir peetakse laupäeval 22. oktoobril. Võistkonnavõistluse võitja selgitatakse välja pühapäeval 23. oktoobril. Sissepääs Tallinna spordihalli on kõigile tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles