Rosberg ei kavatse teiste kohtadega tiitlit kindlustada

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg (esiplaanil) ja Lewis Hamilton.
Nico Rosberg (esiplaanil) ja Lewis Hamilton. Foto: MAX ROSSI/REUTERS

Statistika järgi tänavu tõenäoliselt maailmameistriks tulev vormel-1 piloot Nico Rosberg on end tiitlijuttudest distantseerinud.

Enne nelja viimast etappi on kahe Mercedese piloodi vahe 33 punkti. Rosbergilt uuriti, kuidas ta käituks, kui Hamilton suudaks vahe viimaste etappidega tagasi sõida. «Ma ei ole sellele mõelnud. Kavatsen veel mõned sõidud võita ja see ongi kogu lugu,» sõnas Rosberg USA GP eel ajakirjanikele.

«Väldin negatiivseid mõtteid. Sellel pole mõtet, kuna see ei muuda mind kiiremaks,» jätkas Rosberg, kes on tänavu võitnud üheksa etappi, Hamiltonil on ette näidata kuus etapivõitu. «Milleks raisata energiat millelegi, mis on miilide kaugusel. Parem elan hetkes ning annan endast parima.»

Rosbergile piisab MM-tiitli kindlustamiseks kõigil neljal etapil teiseks tulemusest. «Mina lähen USA etappi võitma, ma ei kavatse teise koha peale sõita, Annan endast parima ning seda kuni finišilipuni.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles