Klavan teenis meeskonnakaaslaselt kiituse

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nathaniel Clyne (2), Ragnar Klavan (15) ning Sergei Zenjov (10)
Nathaniel Clyne (2), Ragnar Klavan (15) ning Sergei Zenjov (10) Foto: DARREN STAPLES/REUTERS

Liverpooli äärekaitsja Nathaniel Clyne kiitis oma meeskonnakaaslasi, muuhulgas märkis ta ära, et Eesti koondise kapten Ragnar Klavan on meeskonda hästi sisse sulandunud.

«Klubisse tulid hooaja jooksul mitmed uued kaitsemängijad. Lisaks vahetas James Milner oma positsiooni ning mängib nüüd äärekaitsjana, kus ta saab väga hästi hakkama. Ka Klavan ja Joel Matip on meeskonnaga hästi kohanenud,» sõnas Clyne portaalile This is Anfield.

«Oleme kõik üksteist tundma õppinud ning proovime kaitsefaasis jätkata samasuguste esitustega nagu Manchester Unitedi vastu. Kui sa endale väravaid lüüa ei lase, on palju suurem võimalus mängu võita,» jätkas Clyne.

Kõige parema mulje uutest kaitsemängijatest on Clyne’ile jätnud Matip. «Ta nagu oleks siin juba aastaid mänginud. Ta on suutnud ehitada kaaslastega hea partnerluse ning eriti mugavalt tunneb ta end palliga – näeme teda pidevalt kaitseliinist palliga üles tõusmas ning rünnakuid ehitamas. Mulle meeldib koos temaga mängida,» kinnitas Clyne.

Liverpooli järgmine mäng Inglismaa kõrgliigas toimub juba homme, kui kell 19.30 võõrustatakse West Bromwich Albioni.

Joel Matip                                                       Foto:
Joel Matip                                                       Foto: Foto: David Klein/Sportimage/PA Images
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles