Naist peksnud sportlane: olen olnud jälk mees

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Josh Brown
Josh Brown Foto: AL BELLO/AFP

NFLi klubis New York Giantsis lööja positsioonil mängiv Josh Brown nimetas oma päevikus end jälgiks meheks, kuna vägivallatses oma naise kallal.

Brown sattus esmakordselt koduvägivalla tõttu politsei uurimise alla 2015. aastal, kuid toona talle politsei poolt karistust ei määratud. Küll aga määras talle ühemängulise võistluskeelu NFL. Politsei otsustas avalikustada asitõendina nende kätte sattunud Browni isikliku päeviku sisu, mille peale avas NFL taas mehe kaasuse.

«Kahju, et meil polnud toona teadmisi sellise dokumendi olemasolust. Vaatame värske informatsiooni põhjal juhtunu üle ning vajadusel teeme juba järgmised sammud,» teatas NFL avalduses.

Päevikus, mis sattus politsei kätte tänu Browni endisele abikaasale, kirjutas Brown, et on enda naist väärkohelnud. «Olen füüsiliselt, vaimselt, emotsionaalselt ja verbaalselt olnud jälk mees. Olen oma naisele haiget teinud,» oli Browni ülestunnistuses kirjas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles