Skandaal Tallinna Mõõgal: kopajuht lõikas kaabli läbi, spordisaal mattus pimedusse (1)

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna alanud Tallinna Mõõga vehklemisturniir tuli poole päeva pealt katkestada, sest Tallinna Spordihall jäi hooletu kopajuhi tõttu ilma elektrita. Kuigi esialgu lubati, et võistlused jätkuvad kell 17, siis seda ei juhtunud.

Tallinna Mõõgal algasid täna individuaalturniiride eelringid, ent ühel hetkel tuli kõigil 12 rajal matšid pooleli jtäta, sest Tallinna Spordihallis läks elekter ära. Põhjuseks asjaolu, et Kalevi spordihalli renoveerimistöödel olnud kopajuht lõikas läbi ühe elektrikaabli.

«Peakaabel ei olnud väidetavalt seal, kus ta oleks pidanud olema. Aga samas see on vaid jutt, mis meile räägiti, eks sellistes olukordades hakatakse ikka üksteist süüdistama ja erinevaid asju ütlema,» selgitas kohapealset olukorda Meelis Loit.

Katkestatud matšid ja ülejäänud turniir pidid jätkuma täna õhtupoolikul. «Järgmine käsk anti sportlastele kell 17 tagasi olla; meile anti lootust, et siis peaks kõik terve olema,» lisas Loit täna lõunal.

Paraku selgus õhtuks, et elektrit siiski tagasi ei saadud. «Ei antud elektrit tagasi. Öeldi, et hommikul kell 8 peaks võistlused jätkuma, aga samamoodi lubati ka täna, et kella 17ks on elekter tagasi,» rääkis Loit Postimehele.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles