Eesti noortekoondistel seisab nädalavahetusel ees Balti matš

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall.
Võrkpall. Foto: SCANPIX

Tänasest pühapäevani osalevad neli Eesti võrkpalli järelkasvukoondist Vilniuses toimuval Balti matšil. Võistlustulle astuvad nii kaks noormeeste kui kaks neidude võistkonda.

Urmas Tali juhendatav noormeeste (sündinud 1999 ja nooremad) koondis läheb vastamisi lõunanaabrite ja kahe Leedu võistkonnaga. Täna õhtul kell on avamatšis ootamas ees vastasseis lätlastega, kirjutas volley.ee.

Toomas Jasmini käe all mängivad 2001/2002 sündinud noormehed kohtuvad Balti eakaaslaste kõrval ka Valgevene noortega, kellega mängitaksegi täna. Homme on vastaseks Läti, ülehomme Leedu.

Neidude 2000 ja hiljem sündinud koondis, kes saavutas hiljuti Lätis toimunud Aurora karikaturniiril teise koha, läheb Balti naabrite kõrval vastamisi poolataridega. Riina Ernitsa juhendatav koondis kohtub täna Leeduga, homme Poolaga ning pühapäeval Lätiga.

Ka noorematel neidude koondisel (sündinud 2002/2003) on samad vastased ning mängujärjekordki kattub. U14 neidude koondist juhendab Margit Keerutaja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles