Karol Mets sai koduklubi kaotusmängus punase kaardi

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karol Mets (sinises) on hea näide EEsti jalgpallurist, kelle karjäärikõver on liikunud läbimõeldult ja loogilises suunas.
Karol Mets (sinises) on hea näide EEsti jalgpallurist, kelle karjäärikõver on liikunud läbimõeldult ja loogilises suunas. Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallikoondislase Karol Metsa jaoks kujunes reede õhtu nukraks. Nimelt oli ta sunnitud oma koduklubi Stavangeri Vikingi 2:3 kaotusmängus Aalesundi vastu punase kaardi tõttu varakult duši alla suunduma.

1:1 viigiga lõppenud avapoolaja järel eemaldati Mets 57. minutil ning järgnenud penalti realiseeris oma kohtumise teiseks väravaks Aalesundi ründaja Mostafa Abdellaoue, vahendab Soccernet.ee.

12 minutit hiljem suurendas Enar Jäägeri pikaaegne koduklubi eduseisu. Kodumeeskonnal õnnestus skoori ilustada 90. minutil tänu Mathias Bringakeri tabamusele. Kaotusega kadusid sisuliselt ka Vikingi lootused püüda tulevaks hooajaks kohta Euroopa liigas, tabelis jäädakse kaks vooru enne hooaja lõppu kaheksandale positsioonile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles