Rohkem kui 50 Eesti kulturismi ja fitnessi sportlast on nädalavahetusel võistlemas kahel välisvõistlusel

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riga Pearl.
Riga Pearl. Foto: fitness.ee

Üle maailma on käimas tihe kulturismi- ja fitnessihooaeg ning tuleval nädalavahetusel sõidavad üle 50 eestlase mainekatele kulturismivõistlustele.

Täna toimuvad Põhjamaade meistrivõistlused kulturismis ja fitnessis, kus eestlased osalevad üheteistkümnendat korda. Võistlustel konkureerivad omavahel Eesti, Soome, Rootsi, Norra, Taani ja Islandi sportlased. Eestit esindavad bikiinifitnessis Mari Pukk ja Marlee Kruusimäe, klassikalises kulturismis Ants Varblane ning rannafitnessis Ivar Mikk, kirjutas fitness.ee.

Pühapäeval, 23. oktoobril toimub Riias suur kulturismi ja fitnessi võistlus, Riga Pearl. Kavas on fitness, bikiinifitness, bodyfitness, rannafitness, kulturism, klassikaline kulturism ja fitmodell. Eesti koondis on esindatud suuremaarvulisemalt kui kunagi varem. Võistlustulle astub üle 45 Eesti sportlase. Kokku osaleb Riias ligi 200 sportlast 6 riigist (Eesti, Läti, Leedu, Poola, Venemaa, Saksamaa).

Juba järgmisel nädalal toimuvad Salme Kultuurikeskuses Eesti Meistrivõistlused kulturismis ja fitnessis, kus osaleb Eesti kulturismiajaloo rekordarv sportlaseid. Kohal on ka Eesti tipud, kelle jaoks on tegemist kontrollvõistlusega enne maailmameistrivõistluseid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles