Irina Embrich kaotas Tallinna Mõõga poolfinaalis Venemaa koondislasele

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna spordihallis toimuval Tallinna Mõõga epeevehklemise MK-etapil jõudis Irina Embrich naiste individuaalturniiril poolfinaali, kui oli kaheksa hulgas 15:8 parem Ukraina esindajast Džoan Feybi Bežurast. Poolfinaalis kohtus Embrich Venemaa koondislase Tatjana Logunovaga, oli veel 8:6 ees, aga kaotas lõpuks 11:15.

Logunova alistas finaalis kaasmaalanna Violetta Kolobova 9:8 ja tõusis etapi võitjaks. Embrichile läheb MK-etapilt kirja 3. koht. Katrina Lehis sai kokkuvõttes 11., Erika Kirpu 19., Nelli Paju 23., Kristina Kuusk 35. ja Karoliine Loit 57. koha.

Kaheksandikfinaalis alistas Embrich 15:8 rootslanna Asa Linde, Lehis pidi tunnistama venelanna Tatjana Logunova paremust numbritega 4:13.

32 parema hulgas teenis 15:7 võidu Lehis, kes alistas ungarlanna Vivien Varnai, Irina Embrich oli omakorda 15:8 parem venelannast Violetta Khrapinast. Kirpu kaotas itaallannale Bianca del Carrettole 10:11, Paju jäi 11:15 alla hiinlannale Yixuan Xiangile.

64 hulgast pääses edasi neli eestlannat: Katrina Lehis, Irina Embrich, Nelli Paju ning Erika Kirpu. Lehis oli 14:7 parem prantslannast Melissa Goramist, Embrich võitis ameeriklannat Francesca Barrat 15:6, Paju alistas numbritega 15:14 poolatar Aleksandra Zamachowska ning Kirpu vehkles 15:9 üle itaallanna Alice Clerici.

Kristina Kuusk ja Karoliine Loit kaotasid. Kuusk pidi tunnistama Francesca Boscarelli 12:15 paremust, Loit jäi omakorda 5:11 alla brasiillannale Nathalie Moellhausenile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles