Kodusel turniiril 3. koha saanud Embrich: kaotus tekitab alati kurva tunde

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Mõõga naiste epeevehklemise MK-etapil oli Eesti koondislastest individuaalvõistlusel parim Irina Embrich, kes sai kolmanda koha. Poolfinaalis tuli tal tunnistada Venemaa ässa Tatjana Logunova 15:11 paremust.
 

Veerandfinaalis oli Embrich 15:8 parem Ukraina esindajast Džoan Feybi Bežurast, kaheksandikfinaalis alistas ta 15:8 rootslanna Asa Linde.

«Kaotus tekitab alati kurva tunde, kuid üldiselt tuleb olla rahul. See oli esimene tõsisem võistlus pärast olümpiat ning mul pole veel piisavalt vastupidavust ja kiirust,» kõlas Embrichi kokkuvõttev hinnang tänasele esitusele.

Embrich võitis poolfinaalis esimese kolmandiku 5:3 ja oli ees veel 8:6, aga lõpp oli Logunival oluliselt parem. «Logunovaga ei saa aeglaselt vehelda. 8:6 eduseisul lootsin edu hoida, aga sain kiiresti kolm torget sisse ja pidin ise ründma, kuid ta on väga hea kaitsest vehkleja,» ütles Embrich.

Logunova tuli ka MK-etapi võitjaks, alistades finaalis 9:8 kaasmaalanna Violetta Kolobova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles