Kohila võrkpallinaiskond tegi ajalugu ja pääses Meistrite liigas teise ringi

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohila võrkpallinaiskond
Kohila võrkpallinaiskond Foto: Sander Ilvest

Eesti viimaste aastate edukaim võrkpallinaiskond Kohila VK/E-Service tagas Meistrite liigas edasipääsu teise eelringi, kui võõrsil suudeti Montenegro klubi Bari Lukat võita geimidega 3:2. Kodus oldi Balkani klubist paremad 3:1.

Esimese geimi võitis kodunaiskond 25:18, aga teises geimis oli parem Kohila 25:19. Kolmas geim kuulus taas Barile 25:18, aga neljanda geimi suutis võita Kohila 25:22. Edasipääsuks piisaski Kohilale kahest geimivõidust, aga hea emotsiooni toel alistati Bari ka viiendas geimis 15:13.

Bari Luka on Montenegro ajaloo edukaim võrkpallinaiskond, kes on Euroopa klubisarjades kaasa teinud alates 1990. aastate keskpaigast. Riigi meistritiitleid on klubil kokku seitse, karikavõite kuus.

Ajalugu tegi Kohila juba sellega, et osaleb esimese Eesti naiskonnana Meistrite liigas, esimesest eelringist edasi pääsemine on seega taas oma nime ajalukku kirjutamine. Teises ringis minnakse vastamisi Serbia klubi Belgradi Vizuraga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles