Video: Messi lõi üleminutitel võiduvärava, Barcelona staare visati pudeliga

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: MANU FERNANDEZ/AP

Hispaania jalgpalli meistriliigas sai raske võidu Barcelona, kes alistas võõrsil Valencia 3:2. Külaliste võiduvärava lõi neljandal üleminutil penaltist Lionel Messi.

Messi viis Barcelona 22. minutil juhtima, aga Munir El Haddadi (52') ja Rodrigo (56') tabamused viisid ette omakorda Valencia. 62. minutil suutis Luis Suarez viigistada ja just uruguailane tõmmati üleminutitel karistusalas nii selgelt maha, et Barcelonale anti 11 meetri karistuslöök. Messi suutis penalti realiseerida ja seega tõusis Barcelona 19 punktiga tabeliliidriks. Tõsi, 18 punkti peal olevad Madridi klubid Real ja Atletico on pidanud ühe mängu vähem.

Pärast Messi penaltit juhtus üpris inetu intsident, kui pealtvaataja otsustas väravat tähistavaid Barcelona mängijad pudeliga visata. Kõige valusamalt sai pihta Brasiilia staar Neymar, oma osa sai ka Suarez.

Neymar karjub pärast Lionel Messi penaltit midagi pealtvaatajale...
Neymar karjub pärast Lionel Messi penaltit midagi pealtvaatajale... Foto: JOSE JORDAN/AFP
...ja saab hetk hiljem pudeliga vastu pead. Fotod: AFP/Scanpix
...ja saab hetk hiljem pudeliga vastu pead. Fotod: AFP/Scanpix Foto: MANU FERNANDEZ/AP

Messi penalti ja selle järgnenud pudelisaaga:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles