Vigastatud Rooney ei sõitnud õhtuseks suurmänguks koos Unitediga Londonisse

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi kapten Wayne Rooney.
Manchester Unitedi kapten Wayne Rooney. Foto: SCANPIX

Väljaanne Sportsmail kirjutab, et Manchester Unitedi ründaja Wayne Rooney ei sõitnud koos ülejäänud meeskonnaga eile Londonisse, kus United läheb täna õhtul Eesti aja järgi kell 18.00 vastamisi peatreeneri Jose Mourinho endise tööandja Chelseaga.

Teadaolevalt vaevab Rooneyt treeningul saadud lihasevigastus, mistõttu ta jäi maha ka eilsest rongist, millega Unitedi meeskond Manchesterist pealinna sõitis. Mourinho on jätnud Rooney kolmes viimases liigamängus varumeeste sekka, kuid neljapäeval peetud Euroopa liiga kohtumises pääses ründaja väljakule algkoosseisus, kandes ka kaptenipaela.

Chelsea on Inglismaa kõrgliigas enne tänaseid mänge 16 punktiga viiendal tabelireal, kaks punkti vähem kogunud United on neist kahe punkti kaugusel. Võidu korral läheb United Chelseast mööda, kui aga võidab kodumeeskond, kerkitakse hetkeliidritest Arsenalist ja Liverpoolist vaid ühe punkti kaugusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles