Embrich: raske seis motiveeris pingutama

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Mõõga naiskonnavõistlus.
Tallinna Mõõga naiskonnavõistlus. Foto: Sander Ilvest

Eesti epeenaiskond võitis täna Tallinnas koduse MK-etapi esikoha. Eesti ankrunaine Irina Embrich tunnistas, et päeva kõige raskem hetk oli ehk avamatšis Poola vastu.

Turniiri avamatšis alistas Eesti 41:35 Poola, kahe viimase minimatšiga tõid Eestile kaotusseisust võidu Lehis ja Embrich.

«Mul oli üks mõte, kui Poola vastu vehklesime. Mul oli mõte, et kui nüüd kaotame, siis ei olegi võimalik ju poodiumile tõusta,» tunnistas Embrich intervjuus ETV-le. «See mõte motiveeris lõpuni pingutama. Närveerimine läks ära.»

Sarnaselt Embrichile tunnistasid ka Kristina Kuusk, Katrina Lehis ja Erika Kirpu, et kodupubliku ees oli suurepärane võistelda.

«Suutsin keskenduda vehklemisele. Ei mõelnud selle peale, et oleme kodupubliku ees. Olen väga rahul ja õnnelik, et turniir toimus Tallinnas. Loodetavasti toimub see siin veel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles