Fotod: ManCity kaotas taas punkte, Liverpool liidritega ühel pulgal

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel on oma esialgse hoo minetanud Manchester City. Hooaja alguses järjest võite noppinud City on nüüd kõikide sarjade peale võiduta viies kohtumises järjest. Täna viigistas City koduväljakul Premier League'i kohtumises 1:1 Southamptoniga.

Cityle maksis taas kätte Pep Guardiola poolt nõutav mängustiil. Sel korral oli patuoinaks tagasisöödul eksinud John Stones, kelle eksimuse vormistas 27. minutil väravaks Nathan Redmond.

Viigipunkti tõi Cityle vahetusest sekkunud Kelechi Iheanacho tabamus matši 55. minutil.

9. vooru järel on ManCity tänu paremale väravate vahele endiselt tabeliliider, kuid konkurendid on punktide osas jõudnud nendega juba samale pulgale.

Cityl on liidrina koos 20 punkti. Teist kohta hoiab 20 silmaga Londoni Arsenal, kolmas on samuti 20 punkti kogunud Ragnar Klavani koduklubi FC Liverpool.

Tabelis on neljas Tottenham 19 punktiga.

Täna kohtuvad omavahel veel Manchester United ja Londoni Chelsea. ManU on 14 punktiga praegu 7. ja Chelsea 16ga 5. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles