Meistrite liigas säranud Kohila peatreener: see pole veel kohale jõudnud

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohila liider Kertu Laak rünnakul.
Kohila liider Kertu Laak rünnakul. Foto: cev.lu

Esimest korda Eesti naiste võrkpalli ajaloos Meistrite liigas osalev Kohila VK/E-Service jõudis esimesest eelringist edasi. Laupäeval alistati Montenegros kohalik Bari Luka naiskond 3:2, avakohtumine kodus võideti 3:1.

Sarnaselt avamänguga vedas Eesti meisterklubi rünnakuid nooruke Kertu Laak, kes kogus 25 punkti, ja ta jäi 17ga plussi. Ta lõi rünnakul 37 tõstest punktiks 20 ja lisas kolm sulustamis- ja kaks servipunkti. Kahekohalise punktisaldoni jõudsid Kohilal ka Eliisa Peit (15) ja leegionär Anastasia Gorina (11).

400 pealtvaataja ees toimunud mängus selgus edasipääseja juba pärast Kohila teist geimivõitu ehk seisul 2:2. Ja kuigi peatreener Peeter Vahtra andis siis mitmele põhimängijale puhkust, suudeti ka viies geim keerata enda kasuks 15:13. Kohila vastuvõtt oli 42 protsenti, rünnakuid realiseeriti 43-protsendiliselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles