Kalev/Cramo eksis Minskis liialt ja sai teise kaotuse

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo mängujuht Sten Sokk (paremal).
Kalev/Cramo mängujuht Sten Sokk (paremal). Foto: Margus Ansu

Kuigi Kalev/Cramo esitused on võrreldes oktoobri algusega mõnevõrra paremaks läinud, anti eile Ühisliigas käest täiesti võidetav mäng. Mitte et Minski Tsmoki oleks kehv võistkond, aga lisaajale läinud matši otsustavatel hetkedel tegid kalevlased lubamatult palju praaki.
 

Lisaaja keskel langes vigadega välja Kalevi resultatiivseimana 20 punkti toonud Demonte Harper, aga Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak ei tahtnud seda üle tähtsustada. 77:77 lõppenud normaalaja järel kaotati lisaaeg seitsme punktiga, lõppskoor Eesti klubi poolt vaadates 81:88. Minski kasuks viskas mängujuht Dru Joyce 27 punkti.

«Harperi viies viga oli valus, aga kui kaks enam-vähem võrdset meeskonda mängivad, siis otsustavad kohtumise saatuse pisiasjad, näiteks pallikaotused ja möödavisatud vabavisked. Need teevad meele mõruks. Kokkuvõttes sai saatuslikuks kolmeste protsent, mis meil oli kogu aeg 25–30 protsendi ümber. Väga kahju sellest mängust,» rääkis Varrak pärast matši. Lõpuks tabasid kalevlased 37 kaugviskest vaid kümme. Võrdluseks, Minskil oli see näitaja 21st 10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles