Fotod: odaviske maailmameister pääses endalegi üllatuseks karmist avariist eluga

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julius Yego.
Julius Yego. Foto: SCANPIX

2015. aasta odaviske maailmameister ning Rio olümpiamängude hõbemedalist Julius Yego tegi autoga karmi avarii, kuid pääses õnneks endalegi üllatuseks surmasuust.

Yego sõitis oma kodumaal Keenias uhiuue Toyota Pradoga, kuid ei suutnud ööpimeduses autot valitseda. Mees viidi pärast õnnetust koheselt haiglasse ning praegu on tema seisund stabiilne. Kuigi haigla töötajad on keeldunud meediaga rääkimast, postitas Yego sotsiaalmeediasse oma fännidele maharahustava sõnumi.

«Jumal on olemas ning ta on suurepärane. Inimesed, minuga on kõik korras. Ma ei suuda uskuda, et olen elus. Minu seisund on stabiilne,» kirjutas Yego.

Keenia kergejõustikukoondise liikmed käisid Yegot haiglas vaatamas. Pekingis 1500 meetri jooksus olümpiakulla võitnud Asbel Kipropi sõnul oli möödunud nädal Keenia sportlastele raske. «Nii rumal nädal. Kaks päeva pärast Andrew Rotich õnnetust osales Julius Yego autoavariis. Jumal kaitsku meid kõiki. Yegoga on kõik korras ning arstid soovitavad tal puhata.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles