Inglismaa meedia näeb Klavanit homme algkoosseisus

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
See, et Ragnar Klavan tippklubi Liverpooli vormi selga tõmbas, pani põksuma paljude Eesti vutifännide südame.
See, et Ragnar Klavan tippklubi Liverpooli vormi selga tõmbas, pani põksuma paljude Eesti vutifännide südame. Foto: Phil Noble / REUTERS

Eesti koondise kapten Ragnar Klavan mängis Liverpooli eest viimati täpselt kuu aega tagasi, kui kuulus algkoosseisu 5:1 võidumängus Hull City üle. Homme mängib Liverpool liigakarikas Tottenhamiga ning tõenäoliselt saab Klavan taas võimaluse.

Portaal This is Anfield kirjutab, et Klopp annab ilmselt kas Joel Matipile või Dejan Lovrenile puhkust. Mängugraafik on olnud tihe ning Klavan on tõestanud, et teda võib väljakule usaldada. «Tõenäoliselt toodigi Klavan meeskonda varumängijaks ning tema mängud ongi sellised, nagu on homne mäng Tottenhamiga,» kirjutas portaal. «Klavan tundub usaldusväärne mängija, keda võib platsile tuua, erinevalt varasematest Liverpooli pingipoistest.»

Lisaks Klavanile võivad homme senisest rohkem mänguaega teenida Lucas Leiva, Marko Grujic, Daniel Sturridge ning Alberto Moreno. Liigakarikamäng Liverpooli kodustaadionil algab homme kell 21.45. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles