Mida Red Bull raadiosides tegelikult Verstappenile ütles?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen üllatas meeskonda ootamatu boksipeatusega.
Max Verstappen üllatas meeskonda ootamatu boksipeatusega. Foto: XPB/XPB Images/Press Association Images

Eilsel USA vormel-1 etapil pakkusid võidusõidust enam kõneainet kaks boksipeatust. Ühel juhul ei suutnud Ferrari mehaanikud Kimi Räikköneni tagumist rehvi kinnitada ning soomlane pidi katkestama, teisel puhul tuli Red Bulli mees Max Verstappen omaalgatusel boksi. Meeskond tema tulekuks aga valmis ei olnud. Red Bulli pealik Christian Horner selgitas, mida Verstappenile tegelikult raadioside kaudu öeldi.

«Ta arvas, et kutsusime teda boksi. See oli täiesti ebatavaline juhtum. Ta tuli boksi ning ütles raadiosse: olen kohal. Raske on boksis head tööd teha, kui sa ei tea, et sõitja sisse tuleb,» rääkis Horner Autospordile.

Hornerilt küsiti, mida Verstappenile siis tegelikult ring varem öeldi. «Talle öeldi, et ta suruks ning võtaks Nicole (Rosbergile) lähemale. Aga sellel ringil ei saanud ta midagi kuulda, see raadioside oli eelneval ringil. Kahju, sest ta sõitis väga hästi,» sõnas Horner.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles