Klavan peaks tõusma kuuajalise pausi järel taas algkoosseisu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan Liverpooli särgis.
Ragnar Klavan Liverpooli särgis. Foto: SCANPIX

JALGPALL. FC Liverpooli särgis viimati 24. septembril mänguaega saanud Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan saab täna suure tõenäosusega taas võimaluse end näidata. Liverpool võõrustab kell 21.45 liigakarika kaheksandikfinaalis Tottenhami.

Arvestades, et Liverpool kohtus laupäeval Premier League’i matšis West Bromwichiga ja sel laupäeval sõidetakse külla Crystal Palace’ile, siis on meeskonna peatreener Jürgen Klopp andmas mitmele tavapärasele põhimehele puhkust. Viimases kolmes Inglismaa kõrgliiga kohtumises vahetusmängija rolli täitnud Klavan tõusebki inglaste teatel tänaseks algkoosseisu.

«Tõenäoliselt toodigi Klavan meeskonda varumängijaks ning tema mängud ongi sellised, nagu on homne (tänane) kohtumine Tottenhamiga,» kirjutas portaal This is Anfield. «Klavan tundub usaldusväärne mängija, keda võib platsile tuua, erinevalt varasematest Liverpooli pingipoistest.» 

Eesti koondise kapteni koduklubi tegemisi pingsalt jälgiv Liverpool Echo usub samamoodi, et Klavan peaks täna kuuluma meeskonna algkoosseisu. Puhkepäeva peaks seega saama üks tavapärane keskkaitsja ehk Joel Matip või Dejan Lovren.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles