Raadik jätkas Soomes meeskonna resultatiivseimana

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Raadik
Andrus Raadik Foto: PP

Nädalavahetusel pidasid järjekordsed mängud Soomes mängivad võrkpallurid Andrus Raadik ja Martti Keel, samuti oli võistlustules Prantsusmaal palliv Timo Tammemaa.

Soome karikavõistluste neljandikfinaalis võitis Pielavesi Sampo-Volley võõrsil Joensuu Liiga-Riento 3:0 (21, 23, 22)  ja kvalifitseerus kaheksa parema hulka. Võiduka klubi resultatiivseim oli 11 punktiga pärnakas Andrus  Raadik, Martti Keel käis platsil teises geimis, kuid punktiarvet ei avanud. Veerandfinaalis (novembris) minnakse vastamisi Leka-Volley meeskonnaga, kirjutas volley.ee.

Prantsusmaa kõrgliigas alustas esimest hooaega välisliigas Timo Tammemaa. Saarlane tõi Toulouse´ile3:0 (21, 21, 19) võidumängus Narbonne´iga kolme geimiga kuus punkti – neist rünnakul kümnest neli (40%, üks eksimus), blokis kaks. Täiseduga alustas veel neli klubi, sh Pariisi Volley (Ardo Kreek).

Prantsusmaa tänavune meister St Raphael ei saanud jagu paljukordsest meistrist RC Cannes´ist, kaotades koduväljakul 2:3 (23, -24, 18, -25, -15). Anna Kajalina nime taha kirjutati 14 (rünnak 31%). Kaotusega alustas ka Terville´i Florange mängus Nancy Vandreuve´iga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles