Kubica tüdruksõbra sõnul on vormelipiloodi seisund halvenenud

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Kubica seisund tema tüdruksõbra sõnul halvenenud.
Robert Kubica seisund tema tüdruksõbra sõnul halvenenud. Foto: SCANPIX

Itaalias toimunud autoralli võistlusel raske avarii teinud Robert Kubica seisundi kohta on viimasel ajal liikunud palju erinevat ja ka vastukäivat informatsiooni.

Kui viimasel ajal on räägitud, et Kubica seisund aina paraneb, siis eile kirjutati Poola meedias, et kõik siiski nii roosiline ei ole, kirjutab Motosport.com.

Kubica tüdruksõbra Edyta Witase sõnul on sportlase füüsiline ja vaimne tervis viimasel ajal halvenenud. Samal ajal lükkas Renault' meeskond Witase sõnad ümber ning lisas, et 26-aastase sportlase seisund on pigem juba positiivne.

Eile kirjutas Rubens Barrichello Twitteris, et Kubica oli talle eile helistanud. «Täna jumalale, et tal on kõik korras, ta rääkis normaalselt. Olen selle üle väga õnnelik,» kirjutas Barrichello.

«Tema üldine seisund on rahuldav ning see lubab meil kolmapäeval teha viimase kavas oleva operatsiooni,» teatati eile haiglast, kus Kubica viibib.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles