Conte vastus Mourinhole: mina olin jalgpallur ja tean, kuidas käituda

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho ja Antonio Conte vestlus pärast matši
Jose Mourinho ja Antonio Conte vestlus pärast matši Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi kaotas pühapäeval võõral väljakul 0:4 Londoni Chelseale ning nende treener Jose Mourinho asus vahetult pärast mängu noomima Chelsea juhendajat Antonio Contet. Mourinho polnud rahul, kuidasitaallane 4:0 väravat tähistades rahvast üles küttis. «See on alandav,» olevat ta öelnud.

Kuigi tegemist oli üsna lapsiku süüdistusega, siis leidis Conte aega, et sellele läbi ajakirjanduse vastata. «Mina olin jalgpallur ja tean seega väga hästi, kuidasväljakul käituda,» teatas Conte, kes siinkohal vihjas ilmselt sellele, et Mourinho ise mängijana kõrgele tasemele ei jõudnud. «Unitedi fännid endiselt laulsid, kuid meie omad istusid pärast suurepärast esitust vaikuses. Tahtsin, et fännid plaksutaks meeskonnale, see tundub minu jaoks normaalne.»

Ta jätkas: «Mina austan kõiki. Ma ei tee kunagi kellegi üle nalja ega soovi neid alandada. Rõhun alati austusele. Usun, et tegelikult peaksime rääkima mängust, kuna mu meeskond on seda väärt.»

Conte esindas mängijakarjääri jooksul Lecce ja Juventuse meeskondi. Juventuse ridades krooniti ta viiel korral Itaalia meistriks ning korra võitis Conte ka Meistrite liiga. Itaalia koondises sai ta kirja 20 mängu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles