Kehvalt mänginud Tartu sai eurosarjas teise kaotuse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikool - Oberwart Gunners
Tartu Ülikool - Oberwart Gunners Foto: Margus Ansu

Tartu Ülikooli korvpalliklubi kaotas FIBA Europe Cupi sarjas võõral väljakul Prantsusmaa meistrivõistlustel teist kohta hoidvale Pau-Orthezile 56:77.

Tartu meeskond alustas mängu väga halvasti, kaotades avaveerandi 9:27. Kuigi kaks järgnevat veerandit mängiti punktiliselt Prantsusmaa meeskonnaga võrdselt – teine veerandaeg lõppes seisul 16:16 ning kolmas 14:14 – ei suudetud vahet kordagi väiksemaks kui 12 punkti teha.

Tartu visketabavus oli 32 protsenti (21/64), vastastel aga 44 protsenti (29/66). Tartule tõi enim punkte Mandell Thomas, kes sai kirja 12 silma. Janari Jõesaar lisas 9, Janar Talts 8, Dominykas Milka 7. 11 minutit mänguaega teeninud Mart Rosenthal sai kirja 6 silma. Vastaste parim oli 18 punkti visanud Antywane Robinson.

Tartul on kolmeliikmelises eurosarja alagrupis kirjas nüüd kahest mängust kaks kaotust.

Tartu jaoks algas Europe Cup valusa kaotusega, kui avamängus jäädi 77:78 alla Austria meistrile Oberwartile. Pau-Orthez peab täna selles sarjas oma hooaja avamatši. Prantsusmaa meistriliigas on nad nelja võidu kõrvale teeninud ühe kaotuse, nädalavahetusel alistati Strasbourg'i meeskond.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles